Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Τα lap-top OLED είναι μια ιδέα ο της οποίας καιρός έχει έρθει

Αναθεωρήσεις πελατών
Γρήγορη αποστολή, καλή τιμή, ισχυρή συσκευασία, σταθερή ποιότητα, συμπαθητική καλή συνεργασία με ALLSTAR.

—— Andres

ΟΛΟ το STAR έχει την πολύ καλή ποιότητα. Απολύτως όλα λειτουργούν πολύ λεπτός και γρήγορος.

—— Kevin Wans

Η πολύ γρήγορη αποστολή, ισχυρή συσκευασία, όλο το LCD έρχεται εδώ είναι τέλεια και καλή δοκιμή. Ισχυρή επιχείρηση!!

—— Francisco Gerardo

Το προϊόν έφθασε ακριβώς όπως αναμενόταν και είναι εγκατεστημένο και εργαζόμενο τέλεια.

—— Mondher

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Τα lap-top OLED είναι μια ιδέα ο της οποίας καιρός έχει έρθει
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τα lap-top OLED είναι μια ιδέα ο της οποίας καιρός έχει έρθει

OLED είναι η de facto τεχνολογία επίδειξης στο υψηλό σημείο smartphones και τις TV για μερικά έτη τώρα για τον καλό λόγο: συνδυάζει τα πλούσια χρώματα με ένα ευρύ φάσμα της αντίθεσης και των μελανωμένος-βαθιών Μαύρων που δεν μπορεί ακριβώς να αντιστοιχηθεί από άλλους τύπους οθόνης. Αλλά ενώ μπορείτε να έχετε μια οθόνη OLED στην τσέπη σας ή την ένωση στον τοίχο σας, πιθανοί δεν έχετε ένας δεδομένου ότι άλλη συσκευή που περνάτε τις ώρες εξετάζοντας κάθε μέρα: το lap-top σας.

Έχουν υπάρξει μερικά lap-top που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια των ετών με τις οθόνες OLED σε τους, αλλά καμία δεν έγινε πάντα ιδιαίτερα δημοφιλής ή πώλησε πολύ καλά. Τα πρόωρα lap-top OLED αγωνίστηκαν με τη μεγάλη κατανάλωση μπαταριών και τις μεγάλες τιμές, οι οποίες τους έκαναν για να δεχτούν σκληρά έναντι των περισσότερων δύναμη-αποδοτικών οθόνης LCD επιλογών τιμών και.

Αυτός κοιτάζει για να αλλάξει, εν τούτοις, όπως φέτος, υπάρχουν διάφορα νέα lap-top στην αγορά με τις επιλογές οθόνης OLED και χωρίς υπερβολικές αυξήσεις. Το Lenovo, Razer, και τα HP όλα έχουν αναγγείλει ή έχουν απελευθερώσει τα lap-top OLED στο πρώτο μισό φέτος με την παρόμοια επίδειξη specs σε όλους τους τομείς. Όλοι έχουν 15 επιτροπές οθονών επαφής ίντσας με το ψήφισμα 4K και 60Hz να αναζωογονήσουν τα ποσοστά. (Ναι, όλοι χρησιμοποιούν βασικά την ίδια επιτροπή της Samsung, η οποία είναι τι υπαγορεύει το μέγεθος, το ψήφισμα, και άλλη επίδειξη specs.) Αυτός είναι μεγαλύτερος και έχει ένα υψηλότερο ψήφισμα από τι έχουμε δει στα προγενέστερα lap-top με τις οθόνες OLED.

Έχω εξετάσει το φάσμα x360 15 AMOLED HP (τι ένα όνομα) για τις προηγούμενες λίγες εβδομάδες, οι οποίες βάζουν μια από εκείνες τις επιτροπές στο αναζωογονημένο σχέδιο φασμάτων x360 που απελευθερώθηκε τέλη του περασμένου έτους. Έχει διατιμήσει σε $1.999, ένα όχι-ασήμαντο ασφάλιστρο $400 πέρα από μια LCD-εξοπλισμένη έκδοση με τα ίδια specs (αν και το πρότυπο OLED έρχεται με 1TB της αποθήκευσης εναντίον 512GB στην έκδοση LCD).

Η επίδειξη φασμάτων x360 15's είναι τεράστια, και δεν βλέπω κανέναν λόγο για τον οποίο κάποιος θα επέλεγε ένα LCD άνω αυτών των OLED, λαμβάνοντας υπόψη την επιλογή. Αξίζει απολύτως υψηλότερο κόστος. Η οθόνη είναι φωτεινή, ζωηρόχρωμη, εικονοκύτταρο-πυκνή, και έχει εκείνων να καταθέσουν εμπορικό σήμα τους πλούσιους Μαύρους που έχουν καταστήσει τις οθόνες OLED τόσο επιθυμητές στα τηλέφωνα και τις TV. Δυστυχώς, η θαυμάσια οθόνη δεν αποζημιώνει το αβυσαλλέο trackpad του HP, έτσι δεν συστήνω έξω και αυτό το lap-top σε οποιαδήποτε διαμόρφωση. Αλλά τι παρουσιάζει είναι ότι ο καιρός των lap-top OLED έχει έρθει.

Χρόνος μπαρ : 2019-07-03 17:32:48 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
ALL STAR LCD (HK) LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Manager

Τηλ.:: 86-13826540919

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Αφήστε ένα μήνυμα

We bellen je snel terug!